2024 Biddy Basket Blogin aloitus

(3-tason leirikuva)


2024 Matkaan lähtö lähestyy. 

Leirit on pidetty ja jäljellä on enää paras. 

- 12.3.2024 kaksi joukkuetta tyttöjä matkaa New Orleansiin. 

- 19.3.2024 yksi poika joukkue matkaa Kansas Cityyn. 

- 13.5.2024 yksi poika joukkue matkaa Malagaan. 

- 12.6.2024 yksi tyttö ja yksi poika joukkue matkaa Torreviejaan

Etujoukot suuntaavat New Orleansiin jo ensi viikolla varmistamaan että tyttöjen matkasta saadaan varmasti onnistunut kokemus. Tämän jälkeen etujoukot suuntaavat Kansas Cityyn varmistamaan poikien matkaa.

Tämän Blogin tarkoitus on tuottaa infoa ja nautintoa kotiin jääville faneillemme leireillä ja matkoillamme.  Olemme hakemassa tähänkin tehtävään osaavampaa henkilöstöä, mutta jonkun tämäkin on aloitettava. Pyydänkin siis heti anteeksi kirotus virheitäni sekä muutenkin historiaalista ilmaisua. Kun on syntynyt maitolaituri aikaan niin jo pelkkä koneella kirjoittaminen on haastavaa.

Emme missään nimessä halua loukata ketään lukijaa emmekä pahoittaa kenenkään mieltä. Jos joku tuntee kuitenkin pahoittavansa mielensä niin olkaa henkilökohtaisesti yhteydessä minuun tai lopettakaa vain toimintamme seuraaminen. 

Yhdistyksemme on nyt järjestämässä 43 krt USA,n tapahtumaa ja 12 krt Pikku-Biddy matkaa.  Matkassamme on ollut useita Suomalaisen koripallon huippuja vuosien varrelta. Niin pelaajien kuin valmentajienkin puolelta. Mukanamme on vuosien varrella ollut todella paljon tyttöjä ja poikia jotka ovat saaneet Biddy leireistä/matkoista elämän ikäisiä ystäviä ja muistoja. Hyvin monia näkee vielä jopa kesäkuun lopulla Savonlinnassa pelattavassa ikinuorten kesän mestaruus tapahtumassa. Jos ei kentällä niin ainakin "muikkulautasen" parissa... Tällöin koripallo on mielestäni tehnyt tehtävänsä ja jokainen mukana olija on saanut elämän ikäisen harrastuksen ja monia ystäviä.   

Ikävä kyllä joudumme tuottamaan pettymyksen vuosittain useille lahjakkaille tytöille ja pojille. Olen henkilökohtaisesti vuosittain puhunut jokaisella valintaleirillä 2 vaihtoehdosta. Todellisuudessa näitä vaihtoehtoja on 4.

1 vaihtoehto     - Et ole päässyt joukkueeseen. Suutut meidän valmentajille! Päätät näyttää että sinua ei   voi jättää rannalle. Aloitat harjoittelun. Kaikki on mahdollista tulevaisuudessa. Suomen ensimmäinen NBA pelaaja Hanno Möttöläkin jäi Cut Off,in Biddy matkalta joukkueesta. TYÖTÄ TEKEMÄLLÄ KAIKKI ON MAHDOLLISTA. Valmentajat kyllä ymmärtävät tehneensä virheen!.

2 vaihtoehto    - Et ole päässyt joukkueeseen. Suutut meidän valmentajille! Lopetat harjoittelun!!. Syytät heitä ja olet nopeasti oman joukkueesi vaihtopelaaja. He ovat kuitenkin tässä vaiheessa tehneet oikean valinnan. Sinusta ei ole ehkä sittenkään koripallossa mihinkään. Luovuttaminen ja muiden syyttäminen on aina helppoa, mutta todellisuudessa periksi antamalla ei pärjää. 

3 vaihtoehto    - Olet päässyt kokemaan Usan tai Espanjan ja kuvittelet olevasi valmis super pelaaja ja rupeat laiskottelemaan harjoittelussa. Kiukuttelemaan omalle valmentajallesi kun kuvittelet itsestäsi liikoja. Huomaat varmasti hyvin nopeasti kun peliaikasi vähenee etkä todellakaan ole enää se joukkueen tähti.

4 vaihtoehto.    - Olet päässyt mukaan kokemaan ja näkemään miltä koripallo sinun ikäisille sen synnyinmaassa näyttää, tai olet päässyt tutustumaan Euroopan parhaan koripallo maan toimintaan. Olet nöyränä kuunnellut ja keskittynyt sekä imenyt oppia miten heillä oikeasti harjoitellaan ja tehdään töitä. Me olemme matkalla oppimassa ja kokemassa. Pääasia on että viemme kokemamme kotiin omaan seuratoimintaan parhaan valmentajamme (oman valmentajan) avuksi omalla tekemisellämme. Olemme etuoikeutettuja jos vain osaamme sen hyödyntää.

Katsotaan miten saamme tämän sujumaan. Itselläni on ainakin haaveena että saisimme tällä blogilla tuotua niitä fiiliksiä mitä saamme kokea leireillä ja matkalla. Mahdollisesti jossain vaiheessa saisimme myös elävää kuvaa....

Tästä sitten tulevaisuuteen!

Yt, Pekka "'Härski" Hartikainen 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

2 tarina 29.3.24